er zijn geen woorden meer
enkel kwetsuren en leegte
tegen muren aanketsend
minuten die eeuwig voortborduren
op de geleden pijn alsof
het nimmer
vergeten mag worden
er zijn geen woorden meer
hooguit wat letters
die achter in de keel blijven steken
de ware klanken niet kunnen prijsgeven
dagen, weken, maanden verstrijken
duizend en één dromen
komen en gaan zonder
het kraaien van de haan
er zijn geen woorden meer
om de wonden te verzachten
geen zinnen om het beminnen
opnieuw aan te leren
want ik ben dichter af