ge verstopt u achter verwarring
ge verveelt u achter die ruiten
daar zitte dan te kijken naar buiten
het gevoel van een oneerbiedige bui
uw geld zit te roesten in uw fui
het gevoel zit diep in de maag
en alles vanuit uw zicht gaat te traag
ge werkt u kapot
en aan het eind van de dag ben je bedot
te weinig geld in die spaarpot
alle zorgen komen bij elkaar
maar je geluk dat word bespaart
een knikker om te ruilen
een dak boven uw hoofd om in te schuilen
boven het water komen happen naar adem
vraag aan jezelf hoe gaat het dan?
je maakt een sprong naar vrijheid
er is iemand die met u mee rijd