mijn buik voelt raar
mijn hoofd voelt licht
ik kan me niet concentreren
ik leef in de wolken
mijn cijfers zijn slecht
mijn kamer is een zootje
ik voel me vreemd
ik ben... verliefd
mijn hart gaat tekeer
mijn wangen gloeien
ik zit te dromen in de les
ik loop te huppelen over straat
mijn ogen stralen
mijn voeten staan niet stil
ik denk maar aan een persoon
ik ben verliefd...
Hmmzz...ik weet precies wat je bedoelt... ;-)
Weet precies wat je voelt..
Degene op wie je verlieft bent, zal heel erg gelukkig zijn met je ;-), dat weet ik echt superzeker....