een steen gooien door de spiegelglazen
een fout gedrag hebben die stomme dwazen
het gedrag is heel ongepast
ze hebben de spiegel in hun ziel aangetast
mag de liefde dan niet overheersen?
met hun wagen snel over de banen racen
geen eerbied voor de wet
slachtoffer van een verkeerde pret
een bende van schurken
ze zullen weer zeggen het waren de turken
nee hoor het waren de belgen
met hun wagen met felle velgen
gekleurde wagens met dubbele uitlaat
bestuurd door mensen met kwaad
ik stuur een boodschap naar deze gasten
probeer eens naar goede dingen te tasten
hoe men leeft word men geleefd