Code 95
Daar zit je dan, als oude man
genoodzaakt om te leren
Jouw vaardigheid in twijfel dan
een heimelijk protesteren
Miljoenen kilometers achter de rug
en dan volgt een jaarlijkse dag
Je mag weer in de schoolbank terug
zodat je verder sturen mag
Ach, leren dat doet niemand kwaad
er veranderen zaken door de jaren
Zolang je er maar voor openstaat
jouw objectiviteit weet te bewaren
Dan rijdt je verder, geïnstrueerd
en ziet de warboel om je heen
Denkt nog, wie heeft jou dat geleerd
als de onzin weer verscheen
Gelijke monniken en zulke kappen
de twijfel maakt mij niet blij
Of horen zij die het echt niet snappen
in ons vakgebied, er echt niet bij ….