maak je klaar voor een overname
waar geen mens zich voor hoeft te schamen
een doel gericht naar de overgang
in een wereld zijn belang
leef voor elkaar en neem de gebeden
je leven is voor een goede reden
het leven is voor iedereen die wilt leven in vrede
geef de arme water en eten
vooraleer je bent versleten
maak plaats in je hart voor deze mensen
wat anders dan vrede wil je in deze wereld wensen?
bereik veel meer dan wat ze van je verwachten
er spookt meer van dit in al onze gedachten
een herstel bereiken in mensen hun betuigingen
meer leren van gods overtuigingen
deel het met je buren
laat je samen in een richting uitsturen