Vijf-delige brug
Iedereen stond versteld van deze held
Maar aan het eind van het verhaal, had hij geen geld
Het begon allemaal al in de baby tijd
Flessen en spenen verdwenen
Bijtringen werden wegwerp dingen
Borstvoeding liep uit op bloeding
Weet je wat hij deed, hij beet
Deze absurditeit ging verder tot in de puberteit
Hij opende flesjes bier met vertier
Zonder te verrekken kon hij een bus aantrekken
Vermorzelde tientallen wijnballen
En met eenvoud trok hij spijkers uit het hout
Hij deed dit alles met zijn gebit
Maar de kater kwam niet veel later
Door middel van bangmakerij
Wist hij, de tandarts was niet zo blij
Hij bleef sterk als een berk
En de tandarts ging aan het werk
Voor drie rooitjes kreeg hij terug
Een lege portemonnee, en een vijf-delige brug