Ik lag laatst met me vriendin in bed,
en ik droomde over jou.
De momente die we samen hadden zag ik weer voor me,
en dat terwijl ik verder wil met me leven.
Waarom kwam die droom?
sterker nog waarom over jou?
Ik wou dat ik me gevoel voor jou uit kon zetten,
gewoon een knop die je omzet.
Maar ik weet wat ik voor je voel zelfs na al die jaren,
maar ondanks alles hou ik vriendschappelijk contact met je.
We hadden toen gezegd ik wil je niet helemaal kwijt,
en dat laat ik ook niet gebeuren.
Al denk ik soms dat het beter is,
beter voor me gevoel en beter voor mezelf,
ondanks dat ik je eigenlijk niet meer zie op die ene dag na.
En toen merkte ik dat me gevoel nooit weg was gegaan,
maar ik denk dat dat stukje altijd zal blijven en nooit zal helen.
Jij bent de eerste waar ik ooit echt van gehouden hebt,
en niemand vulde me zo goed aan als jij.