Na de scheiding van mijn ouders
Eindelijk de rust gevonden
Bevrijdt van alle narigheid
Niet meer vastgebonden
Maar nu zo in de stilte
Van die jarenlange storm
Komt de schade toch naar boven
En die schade is enorm
Probeer het maar eens te helen
Nee, dat is niet zomaar gedaan
Veel verhalen met psychologen delen
Met ergernis, boosheid en een traan