Mijn engeltje,
Soms zou ik een ster willen zijn, een ster die warm en helder in de donkere nacht schijnt. En elke keer als jij naar de hemel zou kijken, zou je weten dat ze alleen voor jou zou schijnen. Maar ook in het echte leven zal die ster voor jou voor altijd blijven schijnen, elke dag feller en feller. Met heel mijn hart.
BEERTJE