Kwijt
____________
Ik hoor een lied
Mijn glimlach verdwijnt
Het doet me denken
Aan hoe m'n gelukkig zijn wegkwijnt
Het herinnert me aan jou
Aan die twee hemelsblauwe ogen
Aan je zilvergrijze jas
Aan hoe graag ik je heb gemogen
Dat is nu al lang verleden tijd
Een herinnering zo lang verborgen
Verstopt in de verste kamer van mijn hart
Ik dacht alleen aan morgen
Ik wou niet terugdenken
Aan die zalig fijne tijd
Jij en ik, slechts vrienden
Aan je liefde, die ben ik nu kwijt
...