Bedankt voor de mooie uren
Bedankt voor de gezellige tijd
Bedankt voor de veilige muren
Bedankt voor de realiteit
Bedankt dat je er bent voor mij
Bedankt voor het begrio en het steunen
Bedankt dat je er staat zij aan zij
Bedankt dat ik even mocht leunen
Bedankt voor wie je bent en wat je
hebt gedaan
Bedankt dat je in mijn leven bent