Om sterk te zijn
Moet je geloven
In je eigen kracht
Want als je denkt te sneuvelen
Heeft men jou in hun macht
Sta hoog en fier voor normen
Laat de waarde je deel zijn
Laat je niet door een ander vormen
Dat eindigt meestal met heel veel pijn
Geloof in je eigen ideeën
Bewandel je eigen weg liefdevol en oprecht
Laat je niet dirigeren wat een ander je oplegt
Wees overtuigd van jezelf
Want ook jij hebt een plek op deze aard
Kruip niet weg onder een gewelf
Want ieder mens is echt iets waard
Zoek je doel in je leven
Ook al is het maar een klein ding
Voor anderen kan het heel veel betekenen
Geloof in jezelf
Dan heeft je leven weer zin