ik kon het wel alleen,
dat is wat ik zei, maar ik dacht het ook.
maar ik had het mis..
dit kan ik niet meer, het idee maakt me kapot.
iedereen om me heen wordt zwanger,
maar mijn buik is leeg, mijn kindje is weg!!
ik had eerlijk tegen je moeten zijn..
ik had je de waarheid moeten vertellen.
ik ben jou en me kindje kwijt,
dit kan ik niet meer.