he
je bent alles voor me.
je bent me lach , maar ook me traan.
ik hoop dat onze liefde heel lang zal bestaan.
je bent alles voor me .
je bent me zon en me maan.
ja ik hoop dat onze liefde nooit zal vergaan.
je bent men hoop als alles even tegenzit.
je bent me zekerheid.
ja van alle tijd die ik met je heb ,heb ik echt geen spijt.
nee ik wil nooit meer kwijt
xxx maria