geef hem een pauze
geef hem de lekkerste sauzen
geef hem een gloednieuwe tekst
en laat hem zich gedragen op zijn gekst
laat hem zijn adem uitblazen
laat hem achter de meiden razen
geef hem zijn dope
geef hem terug zijn hoop
laat hem niet op de loop
geef hem een stukje brood
met kaas of een stuk vlees van de paashaas
laat hem leven met geluk
bijt zijn geluk niet stuk
het leven voor hem is nu al zo druk
een uitputtende gedragende gast
zo splinter nieuw nog niet gedragen en zit nog in de kast
ge hoeft het niet te leren zijn vak
zijn woorden zijn zo vuil als een lijk begraven afval zak
stil geweest voor een paar jaar
nike schoenen en zo heeft die er een paar
hij is geen verdomde zoo aap
hij is gewoon rap voor de raap
hij is geen slapende schaap
een rapper tot aan zijn dood de eeuwige slaap
hoe hij in je zit te boren
je zal nog van deze hoop shit willen horen
zijn gewapende woorden die in je ziel boorden