een wolk die brengt mij
voorbij verre oorden
met stranden met meisjes
met rood zoete ijsjes
met bruine buikjes
en broekjes
strak om billen heen
met nagels gelakt
vingers en tenen
en stevige benen
en haren
die wapperen bij het varen
dat soort meisjes
eten rood zoete ijsjes