Witte muren
weerkaatsen het gouden zonlicht
De bouzouki bedekt het luchtruim
met melancholieke tonen
Tonen waarop ik zweef
De oude visser
en zijn netten
Zijn verweerd gelaat
spreekt van tijden van weleer
En de azuurblauwe zee glimlacht tevreden
De bouzouki zingt
over passie en liefde
De zon kleurt de hemel rood,
verdwijnend in de zoet ruisende golven
mij achterlatend met
warme gedachten