(2013-2014)
Diepe zucht
Een nieuwe start, een nieuw begin,
geen gemixte gevoelens, alleen maar gewin.
Een eigen keuze na al die tijd,
zorgvuldig afgewogen, zeker een rationele meid.
Ik hoef me niet meer te bewijzen,
ik hoefde dat eigenlijk nooit.
Dar ben ik dan al even achter,
zelfkennis en liefde hebben dat voltooid.
Na verschillende jaren van twijfels zit ik op mijn plek,
geen gejaagd door de wind en aan motivatie geen gebrek.
Hoe gaat het er vanaf nu uitzien vraag ik me af,
dat zwart gat. Is het iets goeds of wordt het een straf.
Eindelijk weten wat je wil, kon dat niet wat eerder.
Het ging ook niet eerder, ik stond er niet bij stil.
Ik ga verder aan de slag…
voorbereiden voor een rapportvergadering van morgenmiddag.