Vriendschap zal bijzonder zijn
Voor mensen groot en klein
Vriendschap Is het delen van...
In voor en tegenspoed
Tranen die over je wangen stromen
Verdriet dat je wilt delen
Even geen mooi weer hoeven spelen
Want ik weet dat jij toch altijd weer bij mij zal komen
Vriendschap Is geven en nemen
Ook al zal ik Wenen
Het is elkaar helpen
Om al het bloeden te stelpen
Maar ook de opgaande zo'n kunnen We samen delen
De regenboog, de vogels en de zee
In gedachten neem ik je overal mee
En als je er niet bent kan ik altijd nog mailen...
Vriendschap is het koesteren van...
Mooie herinneringen beleven
Zo kan een vriendschap overleven
Want ook ik weet dat het kan
Maar voor je zover bent...
Zet je angsten en teleurstelling aan de kant
Volg je gevoel, zet niet alles aan je hand
Ervaar de vriendschap met alle ups and downs zoals je niet bent gewend!