Een pil genomen tegen hoofdpijn
moeder schenkt de koffie in
Blader door de ochtendkrant
met hun koppen verdoken venijn
Bomaanslagen, godsdienstoorlogen
aardbevingen en -verschuivingen
Volgens wetenschappers zal daar
in de nabije toekomst iets voor zijn