hoe leg ik je uit
dat ik zo bang ben
om jou te verliezen
dat je iemand anders vind
en dat je dan nooit meer bij me bent
hoe leg ik je uit
dat ik je absoluut vertrouw
dat het mijn onzekerheid is
en het niets met jou te maken heeft
en dat ik weet dat je nooit zo iets zou doen
hoe leg ik je uit
dat ik van je hou
dat je mij altijd kan vertrouwen
dat je altijd op me kunt rekenen
dat ik altijd bij je blijf
hoe leg ik je uit,
dat uitleggen zo moeilijk kan zijn