Met kussen verhalen vertellen
zwart op de donkere kant van de maan
op de blinkende kant schijnt het licht
even maar toont zich jouw aangezicht
Zou het voorzichtig in mijn handen houden
tot de eerste tranen vallen van geluk
zou het echt niet laten vallen, want dan
was je misschien onherstelbaar stuk