Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Licht
Licht
Licht in het donker
Zicht
Zicht in het donker
Zon
Ondanks wolken
Schijn Jij niet minder
Licht is niet de afwezigheid van donker
Donker is de afwezigheid van licht
Waar licht is kan donker niet bestaan
1 brandende kaars is genoeg een ruimte te verlichten
ook al branden er honderd niet
Licht is wie we wezenlijk zijn
Dat licht in onszelf opzoeken
Brengt licht in het donker
Zicht in het donker
Over dit gedicht
Auteur:
Soul Treasures
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
13 november 2016
Thema's:
[Leven]
[Verandering]
[Geluk]