Stukje bij beetje
Stap voor stap
Ookal is die nog zo klein
Ookal gaat het nog zo langzaam
Ik vind het al heel wat
Stukje bij beetje
Steeds meer
Zie ik een stukje terug van wie ik was
Kijk ik in de spiegel
Kan ik mezelf steeds vaker aankijken met een lach
Bij elke stap die ik zet
Ben ik trots en zie ik mijn kracht
Maar weet dat ik nog veel moet leren
Het zal niet allemaal in een keer gaan
Maar ik weet dat ik het kan en dat het mag
Ik weet dat ik niet constant hoef te lachen
Soms laat ik ook liever een traan
Maar ik weet wel dat ik
Veel dingen vaker van mijn ene oor
Door mijn andere zal laten gaan
Ongeziene onbewuste stappen
Waardoor ik trots op mezelf ben
Ookal gaat het soms moeizaam
Het is alsof ik mezelf weer steeds beter ken