Wat gebeurt er daarboven in die hersenpan
Dat alles zo gemakkelijk op tilt slaan kan
De scheidslijn die is zo fragiel
Tussen overprikkeld en stabiel
En dat voel ik pas als het te laat is
Teruggeworpen in de gevangenis
Die M.E. heet
En waar ik maar niet aan kan wennen
Een onberekenbaar paard
Wat ik maar niet kan mennen
Niet eens samen kunnen zijn met de mensen die me lief zijn
Het is hard, en het doet pijn
Maar ik geef niet op
en ik zal het leren
Dat paard vroeg of laat te leren beheersen
Het moet toch kunnen op de een of andere manier
Maar nu even niet
Nu even niet