Vertrouwen teruggegeven
Ik beleef de dag nu vol vertrouwen
Iets wat ik sinds kort nu ken
Mijn vrienden waar ik op kan bouwen
van wie ik hoor dat ik ook een mens ben
De vernedering heeft mij parten gespeeld
Lange tijd met de leugen geleefd
Dat ik niets was, was lange tijd mijn zelfbeeld
Jaren lang voor niets mijn leven opnieuw beleefd
In dromen en nachtmerries kwam dit tot stand
Er weer helemaal van overdonderd zijn
Overdag levend als een struisvogel met de kop in het zand
Maar 's nachts werd ik door de dromen weer heel erg klein
Omdat je nooit met je verhaal naar iemand toe kon
Omdat het voor mij een te groot gevoel van schaamte was
Geloof mij, in mijn wereld toendertijd was er geen zon
Je kon het alleen merken als je het goed in mijn ogen las.
Die tijd is nu echter voorbij
Meerdere mensen kennen nu mijn verleden
Het is een onzettende bevrijding voor mij
Hier heb ik echt jarenlang voor gebeden
Vrienden, bij deze dank je wel
Met jullie raad en advies en medeleven
Mijn leven is niet verder kommer en kwel
Voor het feit dat jullie mij steun hebben gegeven.