Aan hen die graag zouden reageren
Een uitleg via dit gedicht
Ik ben vaak te ziek om te responderen
Vandaar dat ik dan kies om die optie uit te zetten
Niet om jullie reaktie te beletten
Maar omdat het simpelweg niet gaat dit erbij te hebben
En ik jullie niet wil negeren
Die keuze is bewust
En niet op jullie, maar op mijn gezondheid berust
Dus vraag je je af waarom reageren niet kan
Dan snap je er nu de reden van