Jij die dit leest, zo uniek
Er is geen tweede hetzelfde
Ieder danst op de eigen muziek
Zo uniek
Samen een prachtig orkest
Geen een beter dan de rest
Maar ieder uniek
Begrijp dat je onmisbaar bent in je eigenheid
Niet op een ander hoeft te lijken
Niet voor de ander van je eigen muziek hoeft af te wijken
Maar leert je eigen rol te spelen
Op het juiste moment je muziek te delen
Dan maakt de wereld prachtige muziek
En kan ieder zijn wie die is
In eigen pracht uniek