Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
geloof
Wat is geloof
dat op een moment
in je opkomt
of dat je pompt
Kijken kost al
kijk nou eens naar je ziel
wat zie je
balken of splinters
Zodra ik erachter kwam
dat de wereld allang
verkloot was
dacht ik alleen nog maar aan gras
Boerenkool
gestamt met spekjes
je lacht van pijn
omdat het weleens een echte bom kan zijn
Sirenes gaan af
dat neem jij mee in je graf
ik neem je eendje mee
naar de goden
Oren zijn overal
tis net als de boerenkool
vrees niet mijn kind
want ik ben de goede sint
Wat is goed
arm geboren
in een reageerbuis
stampen doe ik
Feken is een gewoonte
uren achter elkaar
dat is gek
slaven van je eigen gedachte
Reacties op dit gedicht
artuurtje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Avr
:
Woensdag, november 23, 2016 22:05
Allerlei gedachtes in je hoofd gestampt! Een bijzonder schrijven! mvg Avr
Over dit gedicht
Auteur:
artuurtje
Gecontroleerd door:
Brenda
Gepubliceerd op:
23 november 2016
Thema's:
[Geloof]
[Condoleances]