Van op bed volgen je ogen me centimeter per centimeter
terwijl ik traag m'n panty naar beneden rol
Ik gooi m'n haren los, wil me van onderkleding ontdoen
op moment dat je me wenkt om het laken te delen
Onze ogen vermengen zich, lippen tasten af
We proeven elkaar langzaamaan
Daarna weet ik alleen nog van zachtheid en warmte
en van zinderende trillingen waarbij we
heerlijk in elkaar opgaan