Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
voorlezen met kerst
Ik hoor en zie
De engelen
Hij is geboren
Mijn redder
Welkom op aarde
Gegeven strijd
Doen herleven
Van de geboorte
Jezus
Ga met Jezus
En voel zijn liefde
Mensen kom in vrede
En help elkaar
Een ieder is welkom
Vluchtelingen
Gestreden strijd
O help hen te leren
Vertel de waarheid
Van de geboorte
En jullie zullen zien
Een ieder zal herboren worden.
Reacties op dit gedicht
tulpje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
teun hoek
:
Dinsdag, november 29, 2016 19:40
een vroege Kerst, mooie gedachten. th
Janny Scheybeler de Jonge
:
Dinsdag, november 29, 2016 19:28
mooi mooi
Over dit gedicht
Auteur:
tulpje
Gecontroleerd door:
Brenda
Gepubliceerd op:
29 november 2016
Thema's:
[IK]
[Kerst]
[Geloof]