Een geweldig nieuw begin,
Lekker in het diepe gedoken,
Vastigheid opgegeven,
Dat is best wel eng,
Maar och, wat heb ik nu een zin,
Om te groeien, te leren,
Mijn skills toe te passen,
Me onmisbaar maken,
Wat zullen ze mijn kennis,
En ook mijzelf,
Wat zullen ze die begeren,
Het is tijd om te bouwen,
Toekomstplannen te smeden,
Alles wat ik heb geleerd in 't verleden,
Mee te nemen naar nu, het heden,
Ik heb geleerd,
Mijn eigen kunde te vertrouwen,
Geen mooie citaat,
Geen mooi gezegde,
Geen verwoordingen,
Ik ben het gewoon gaan doen,
Dit nieuwe leven,
Het voelt als mijn eerste zoen...