Aerobic
Harde muziek
Stapjes op de plaats
Naar links, naar rechts
Draai om en repead
Stap mee op de muziek
Blijf in de maat
Zweet gutst van je hoofd
Sneller dan die gaat
Sporten voor je lijf
Beter en sneller
Gezondheid staat voorop
Dat staat buiten kijf