Een dag met jou doorbrengen, dat is wat ik wil
een dag, maar ook een nacht
Een nacht met sterren aan de hemel
Een nacht met sterren in ons hoofd
Een nacht met jou doorbrengen, dat is wat ik wil
een nacht, maar ook een dag
Een dag vol liefde om ons heen
Een dag vol liefde tussen ons
Een dag, een nacht……………
het zou niet voldoende zijn……