het is tijd
Tijd om te branden
Ben ontwaakt
En branden zal ik
Omarm onderdrukte vlammen
Nu zal niets meer sudderen of
Smoren in mijn kiem
Ik wakker aan
En ik zal mijn vellen achterlaten
Wanneer ik
Wilde haren terug laat groeien en
Oude schubben verlies
Ik breek vrij
Maar breken zal ik niet meer
Drinken zal ik
Uit diepe wateren
In stille gronden
Ik wakker aan
Zal ook niet meer graven
Niets uit sloten halen
Ik zal de bruggen in mijn rug verbranden
Met mijn blik op oneindig
Zal ik vechten