wij komen ongevraagd en moeten wijken
al spreken wij, kan men ons niet verstaan
zelfs onze medemens de hand te reiken
is iets dat node door ons wordt gedaan
zo veel wat er wordt stuk gemaakt, gebroken
vanaf ’t begin dat ‘t op een onbekende lijkt
maakt het ons moeilijk om hem aan te kijken
en niet voor eigen spiegelbeeld te wijken
daarom sterven er mensen door ons mensen
en hebben wij van Kaïn nooit echt iets geleerd
noch van een Christus, de Profeet, Hun wensen
- liefde wordt hier nog steeds trots genegeerd
sunset 14-12-2016