Wij bestaan,
doen en laten
nu,
hoorbaar tikt
het nu
naar toen,
deze ruimte
neemt alles tot zich
naadloos, ongepast,
alles wat eens was
vergaat tot damp
geen heugenis die blijft,
tik of tak
onze tijd
blijken,
stoffige geluidjes
op de schaal van
eeuwigheid.