OVERGAVE
Heer in stilte sluit ik mijn ogen
Buig mijn hoofd eerbiedig neer
'k Wil U vragen mij te horen
Leg nu alles voor u neer
Ik ben zwak en soms zo moe Heer
Van het dagelijks bestaan
Vergeet ook vaak Uw hulp te vragen
Wil dan zonder U Heer gaan
Refrein:
Maar U roept dan Kom tot mij kind
Zonder mij kun je niet gaan
Ik wil helpen, zal je dragen
Pak Mijn hand nu en voortaan
Ik wil volgen, zonder vragen
Waar Uw weg ook heen zal gaan
Met mijn hart vervuld van vreugde
Nu ik aan uw zij mag staan
------Hotdog------
15-12-2016