wat begon als vederlicht
groeide uit tot zwaargewicht
want door te flirten met de passie
veel gesjoemel te weinig actie
een kamer huren was een optie
voor het uitgesteld orgie
de aardbeien en de champagne
waren ooggetuige in deze campagne
de trappen op naar niveau twee
een oude kamer met wc
een groot tapijt bedekt de vloer
een raam met uitzicht op de koer
het spel moet nu weldra beginnen
de kleren uit om te beminnen
na twee uur stoeien zag zij het licht
door al zijn zweet op haar gezicht
de oude bok was goed voldaan
ook groen blaadje was ervan aangedaan
het gezamenlijk idee was onbezonnen
maar de echte liefde is daarna… begonnen!
J.D,2016