je was nog maar zo klein
elke avond huilde je
je had zoveel pijn
en geen enkele dokter wist
wat er met mijn zusje was
je was nog maar zo klein
toen papa zei
ik ga ergens anders wonen
ik laat jullie hier nu achter
maar ik zal er altijd zijn
je was nog maar zo klein
en snapte het allemaal niet
hoe kon hij houden van een ander
en jou alleen laten
hield hij niet van jou?
je was nog maar zo klein
toen ik ziek werd
degene die je kende was er niet meer
een ziekte nam me over
ik heette geen geranne maar anorexia
je was nog maar zo klein
op vakantie, toen je hoorde
dat ik op sterven lag
zo ver weg
er bij zijn kon je niet
je was nog maar zo klein
toen ik je gelukkig zag
samen zoenend op de bank
samen hand in hand
een liefde voor het leven
terwijl ik niet oplette
werd je door alles volwassen
en vond ik je niet meer klein