'n jongen dat bezig was met zichzelf te ontdekken,
terwijl ie eerst tijd had moeten nemen om wat dingen voor
zichzelf te verwerken...
Moeilijke vragen dwaalde door z'n hoofd heen, hij zocht na oplossingen maar hij vond er maar nergens een.. Zo ontstond er voor hem een probleem en daar kon hij niet zo makkelijk meer omheen..
Iemand om mee te praten zag hij toen nog niet om zich heen en bij niemand kon, wilde of durfde hij om advies te vragen, zelf had ook niemand egt iets bij hem in de gaten, hij moest al z'n lasten al die tijd zelf dragen in z'n rugzakje die steeds meer voller begon te raken en er gingen steeds meer onbeantwoorde vragen door zijn hoofd ronddwalen...
Toen vond hij iemand die samen met hem z'n rugzakje leeg
begon te halen en daardoor heeft hij samen met hem veel
dingen achter zich weten te laten en nog even later kreeg hij in de gater dat je pas egt jezelf bent door simpelweg jezelf te uiten en dat je het meeste leert door met andere over dingen te praten...