Ik wil een vrouwtje met 'n eigen stijl en met enige klasse, waar ik mezelf bij kan zijn, zonder me hoef aan te passen..
Waarbij ik kan zeggen wat me op mijn hartje licht,
op mijn manier, misschien wel in een gedicht..
Een oogcontact, waarmee alles al is gezecht, maar wel doordacht, eerlijk en oprecht..
Een vrouwtje waarmee ik egt alles kan delen, hele nachten mee kan praten, knuffelen en of strelen...
Een vrouwtje dat weet waarvoor ze wil gaan..
Dat aan me verteld en ook met mij wil aangaan..
'n vrouwtje dat me loslaat als ik iets nieuws probeer te ontdekken, maar me ook uit mijn illusies en waanideeen kan trekken...
Dat vrouwtje, over wie ik nu alleen nog maar mag dromen,
ergens ben jij daar en ga ik jou tegenkomen..
Heb 't een aantal keer egt gewild en ook geprobeerd,
maar ik verlangde naar jou heb ik toen wel geleerd...
Ik weet wat/wie ik wil, heb het zelfs hier opgeschreven
en ooit is het moment daar, dan kom ik je tegen...!!