Omlijsting.
Omlijsting nodigt uit
tot musiceren
Wat kinderstemmen klinken in de tent
goed onderhouden
wachtend op volle klanken
kennelijk niemand die haar verlangen kent.
Slecht de natuur
In al haar fasen
schenkt melodieus haar fluisterlied
Blader geritsel
bries geblazen
doet mij hier zitten: “ik geniet” !
Zou nu geen harmonie
hier ’s avonds willen spelen
Vol klankkleur in ’t verstilde bos
De beek in Velsen
wacht vol frisheid
’t verlangen geurt uit ’t groene mos.
Wie opent hier
In Velserbeek
vol enthousiasme een week obade ,
Waar klinkt het voller
dan in de natuur
een stille wens en vele slaan het gade.
Th
(betreft muziektent Velserbeek)
Vrijwel niet in gebruik.