Yevgeni had zijn vrouw bezwangerd
het gevolg van twee flessen rode wijn
hij schepte op maar was een bangerd
een kleine hoe zou dat nou zijn?
huilen, trillen
warme flesjes, vieze billen
Yevgeni doolde dagen rond
de onzekerheid die hem weldra vond
Yevgeni ging bij zijn ouders ten rade
een adviesgesprek van dik drie uur
hij had geen geld te makken, laat staan voor de huur
angst is waar hij reeds in baadde
Maar twintig jaar later bij het meer van Jerezoet
liep een moeder hem tegemoet...