Noodzakelijk.
’t Was wel noodzakelijk
Zijn komen
In deze wereld vol geweld
Hij toonde ons
de weg naar vrede
die voor een ieder geldt.
Keuze aan ons
Hij draagt het kwade
laat ons de vrijheid ,keus uit twee
Hem na te volgen
In de liefde
dan wel toch met de wereld mee.
De lichtjes in de
groene bomen
Vertellen van het Hemels licht.
’t kwade beraamt
de wrede aanslag
Aleppo, Berlijn, mens’lijk gericht.
Uiteindelijk zal
de liefde winnen
daalt vrede op de aarde neer
als dan het Kind
als de Messias
neerdaalt als aller Opperheer.
th