Wij
Begrijpen elkaar heel goed
Ik ben zo blij dat ik jou heb ontmoet
Eindelijk
Kan ik echt alles aan jou kwijt
Alles met jou delen
Jou smsen of mailen
Ik ben zo opgelucht
Jij
Begrijpt mij helemaal
Het is een lang verhaal
Maar wij
Begrijpen elkaar
Vinden niks gek of raar
Onze vriendschap heeft een diepe vorm
Hij overwint elke storm
Wij praten en lachen samen zo fijn
Het is fijn om bij jou te zijn
Wij begrijpen elkaar