huilen huilen, we huilen elke dag,
verdriet verdriet, het helpt allemaal niet,
het zou fijn zijn als je nog even kon blijven,
maar je gaat al opstijgen,
naar de hemel met sterren en al,
naar een spetterdend heelal,
Het zal moeilijk gaan,
we kijken iedere dag door het raam,
naar de lucht waar jij bent,
denkend aan ieder mooi moment,
de mooie herinneringen zullen we bewaren,
die onstonden in afgelopen jaren,
En je kunt het misschien niet weten,
maar we zullen je nooit vergeten.