Diepe poelen in uw ogen,
spiegel van de wanhoop,
het leven langzaam weggezogen
in uw lichaam een dikke knoop.
Wankel op uw benen
Tollend razen in uw hoofd.
Stilstaand na elke stap,
vermoeid en energie weggeroofd.
Gegrepen door de onmacht!
Lieve papa, slaap zacht!