je heb niks gezien,
niks gehoord,
niks geweten,
niks antwoord,
niks dat je wist,
niks dat je mist,
niks gedacht,
want dat is gewist,
nooit is er wat gezegd,
nooit is er wat gehecht,
nooit is er iets gebeurd,
nooit is er iets verkleurd,
iets wat ik inzie,
geen fantasie,
geen theorie,
nooit meer jaloezie,
want ik sluit me af,
ben bekaf,
het hopen is afgelopen,
ik heb het nu gesnopen,
jij voelt je niet zo,
zo verliefd als ik,
nooit een snik,
en niet schrik,
ik heb het door,
dat het niet zo hoeft te zijn,
dat het kan zonder pijn,
het enige wat ik moet doen,
is me van mijn gevoelens ontdoen,
want nu moet je weten,
dat ik je niet als een vriend beschouw,
dat ik van je hou,
ik ben verliefd op jou,
maar als ik me afsluit,
komt het goed,
je zal het dan nooit weten,
en anders zal je het vergeten,
in de leegte in mijn hart,
nog steeds verward,
weg zijn mijn gevoelens,
nu is het zwart.